30. desember 2010

Roser og enda mer Engler..

Den siste måneden har huset vært fyllt av kongler ,mose,gran ,enebær busk, svibler, gran igjen og enda litt mer mose..Derfor var det en fryd for øyet da min snilleste søster kom med en deilig rosebukett til meg igår..det gledet mer en ord kan beskrive;)
Nå som Nyttårsaften nærmer seg med stormskritt er noen forberedelser unnagjort..det har vært deilig å få ryddet vekk litt av lekene som har prydet stuene de siste dagene og lagt på noen nye duker..Siden jobben tar det meste av tiden min den uken her , så blir det ikke mye tid til heimen , men noe blir det jo;)
Så ingenting er vel bedre å kose seg med gaver man har fått til Jul ,spesielt hvis det innebærer noe som man kan flytte rundt om i huset og dekorere det med..Av ei god og nær venninne fikk jeg de nydeligste lysestaker ,en liten engel og en skjønn søt liten sølvramme..Det fulgte også med et lite glassfat som alt kunne stå på..VAKKERT;)

Foto : AnnveigFoto: Annveig


Ha en nydelig lille nyttårsaften!!

Klemmer Annveig

4 kommentarer:

 1. Så vakker liten engel du har og for noen nydelige bilder! Kan tenke meg det var koselig å få roser..jeg selv elsker roser og har det i hele huset:-)
  ha en hyggelig nyttårsaften!
  hilsen Camilla

  SvarSlett
 2. Hei på deg, Annveig!

  Så fine bilder du viser! Høres ut som dere har hatt en koselig jul!:)

  Ønsker deg og familien et riktig Godt Nytt År!!

  Nyttårsklem fra Nina

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder. ♥ Er så enig med deg, godt å få julen ut og friske blomster inn. :) Kjempefin gave du hadde fått av venninnen din, helt etter mitt hjerte. ♥

  Ønsker deg og dine en strålende søndag, og et riktig godt nytt år ! :)

  Klem Anette

  SvarSlett
 4. Fredfult og vakkert her inne hos deg også Annveig. Tusen,tusen takk for hyggelig kommentar du la igjen hos meg i julen. Den satt jeg xtra stor pris på. Klem fra Maliva

  SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig