14. desember 2010

Kakebokser til Julebaksten!

Nå som førjulstiden snart er over og Julen nærmer seg med stormskritt er man jo godt i gang med julebaksten. Her i huset prøver vi å få laget favorittene . Pepperkaker - Serinakaker - SjokoladebollerSjokoladerisstopper - Smultringer - Kromkaker - Lefser.
 Listen er egentlig lang , men det er jo enkelte ting som går fortere unna når Julebesøket kommer;) Så hvor gjør vi av all julebaksten før den kommer til rette  i vår mage? Jo selvfølgelig i noen koselige kakebokser..Jeg hadde før mange rød kakebokser med nisser på  , for det var ikke stort annet å få tak i..men i de siste årene er det kommet fler og fler med nydelige nostalgiske motiver. Det pynter opp på kjøkkenet ,samtidig som dem er praktiske å romme godsakene i ;)


Disse Nydelige Perlegrå kakeboksene kjøpte jeg på Europris i fjor til 99 kr for 3 stk..synes ikke det var så verst;)Nydelig julemotiv som minner om den Nostalgiske Julefeiringen.


Kakeboksene med Englemotiv fant jeg på Rema 1000 for 99 for 2 stk..Synes de er herlige og moro å kunne finne kose ting på steder man ikke egentlig hadde forventet å finne dem !


Kos dere med Julebakst og siste innspurt i Førjulstiden;)

Klemmer Annveig


1 kommentar:

  1. Vakre julebokser! Trenger noen nye, jeg og! :-) Takk for tips!

    Klem fra Elisabeth.

    SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig