12. desember 2010

Julekort - litt sent ute?

Det er noe jeg lover meg egentlig hvert eneste år..være tidlig ute med julekortene..men nesten hvert år så stresser jeg med å få de ut i siste liten(noen som kjenner seg igjen?anyone?)..i fjor gjorde jeg et unntak fra regelen og overlot Julekortene til en fotograf..de ble aldeles nydelige..men jeg synes det er veldig moro å ta bilder selv , så i år var planen å ta de hjemme..

Julekortene er nesten klare. I år har en god og aldeles nydelig arbeidskollega av meg laget Julekortene. Hun er utrolig kreativ og lager dem med en sjarm og personlighet som gjør kortene ekstra spesielle!

Men bildene må jo også på plass i kortene og Planen ble satt i verk i dag..og det er ikke bare bare å planlegge at Barna skal være med på å sitte smilende og se bare utrolig søte ut..ihvertfall ikke med minste trulte som gjerne mye heller har lyst til å kaste snøball på pappa og leke inne i den fine lekestua når man først har kommet seg ut..mens den eldste derimot er bare oppgitt over nisseungen, men prøver å gjøre sitt beste og smiler trofast mot en stressa mamma som står og hutrer og fryser siden minusgradene har sneket seg oppover..DOG..vi fikk pynta det lille juletreet og gjort det koselig til Jul foran lekestua.... og noen bilder ble det jo ;)

Foto : Annveig


Foto : Annveig

Foto : Annveig


Ønsker dere alle en herlig 3 Advent TROSS en altfor spennende håndballkamp på tv;)

klemmer Annveig

6 kommentarer:

 1. Cathirne L. Johansen12. desember 2010 kl. 13:15

  Hei Annveig.
  Så kjempeflott blogg du har, og så flotte barn du har.... Du har ihvertfall noe å falle tilbake på hvis du blir lei av helsevesenet; interiør :)
  Stå på du er gørflink :)
  Juleklemmer Cathrine

  SvarSlett
 2. Så utrolig nyyydelige bilder av tantebarna mine da!!!!! :)Flotte bilder!

  SvarSlett
 3. herlige julebilder annveig!!! :) hvor er kjolen som minste jenta har på seg kjöpt tro..?klemmer camilla huseby

  SvarSlett
 4. tusen takk for koselige kommentarer Cathrine..ja jeg elsker interiør ,så er jo en god tanke du har der;)

  Takk Maria..du får nok et fint kort til jul synes jeg;)

  Camilla : nissejenta kjolen er kjøpt på en garnbutikk her i Halden for noen år tilbake da Eldstejenta var liten og Amalies jul gikk på tv;) Men du får sikkert tak i den..søk på nettet..nrk butikkene selger de tror jeg..er en i gamlebyen i Fredrikstad!

  klemmer Annveig

  SvarSlett
 5. Så mysiga kort av barna og allt det andre Annveig!!! Du er så dyktig du. Saknar dig ,skall bli så mysigt..... kram Siv

  SvarSlett
 6. tusen tusen takk Siv;) blir jo ekstra fine kort når du har laga alle sammen..GLEDER meg til å vise deg resultatet med bildet inni!!klemmer

  SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig