23. desember 2010

Grøtfest og ordne klart for Julenissen!

Litt i det seneste laget kanskje og legge ut et innlegg..men pytt pytt..sitter nå her under teppet i sofaen og har hatt en fortreffelig Lille julaften..og har så lyst til å dele noen kose bilder fra dagen som har vært..
Herlig forventningsfull dag , fylt av gode smil og varme klemmer , kalde kinn og varm grøt , masse hvite stearinlys ,pepperkaker og julebrus;) 
Ungene har ordnet i stand for Julenissen som i år skulle få servert julegrøten i lekestua..det ble også satt ut melk og pepperkaker og litt twist.. spente gikk vi derifra..tittet oss rundt..for kanskje nissen ventet utålmodig rundt et hjørnet på den gode grøten?;)

Pyntet til GrøtfestLitt pynt på grøtskjea skader jo ikke;)Lekestua klar for besøk av Julenissen..inne tente vi også lys;)Viktig at Grøten var rørt ut godt og at han fikk spise med tresleiv


Jula har de pyntet selv i lille lekestua si..og det har blitt riktig så kost og fint ,men ekte kaffekopp og sølvfat ,melkemugge og stearinlys.
God natt til alle bloggere og nå kan jeg si en riktig så GOD JUL;)

klemmer Annveig

2 kommentarer:

  1. sÅ KOSELIG OG FINT!
    Her setter vi ut grøt til fjøsnissen i låven.
    God jul!

    SvarSlett
  2. Ja..det var det jeg gjorde når jeg var liten også..men siden vi ikke har fjøs og ikke låve så duger jo lekestua også;) klem klem

    SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig