2. desember 2010

Jul på Kjøkkenet og forslag til fargevalg?

Mens jeg sitter her med Halsbetennelse ,en god kopp kaffe og favoritt Julefilmen " LOVE Actuallly" i bakgrunnen på Tv tenkte jeg å lage et bittelite innlegg om Julen på Kjøkkenet mitt..
Kjøkkenet er jo det rommet som blir brukt mest i huset. Der lages det mat,gjøres lekser,blogges,spilles spill,syes og snakkes dagen lang;) Jeg trives godt på kjøkkenet mitt og selv om jeg drømmer om et stort kjøkken med peis og masse lagringsplass gjør man det beste ut av det man har..før Jul skal kjøkkenet males og få ny farge på veggene..GLEDER MEG !

Foto : Annveig

Foto: Annveig

Foto: Annveig


Foto :  Annveig

Foto : Annveig

Har dere noen gode forslag til fargevalg på veggene?Kjøkkeninnredningen min er hvit og jeg ser for meg en litt varmere farge på veggen . Noen duse jordfarger..men er ikke helt sikker enda..alle forslag mottas med stor takk;)

Ønsker dere alle en god ettermiddag og 2 desember :)

klemmer Annveig

5 kommentarer:

 1. Hei Annveig! :)
  Tusen takk for kjempefin kommentar! Eg laug litt, No har eg lagt meg til som følger, hadde litt problem idag tidleg...
  Utgangspunktet på kjøkkenet ditt høyrest og ser veldig bra ut:) Eg har malt veggane på kjøkkenet vårt i lys antikk, som eg og har brukt i gangen og i kammerset. Lykke til meg valget! Gledar meg til å sjå! :)
  Likte kjøkkenhandkledet ditt veldig godt!! Og sviblane var veldig fint dekorert!
  God bedring!
  Klem, Rakel

  SvarSlett
 2. Tusen takk Rakel;) morsomt å dekorere med Mose og andre ting som gir det lille ekstra;) Kjøkkenhåndkle har jeg fått av søsteren min som har funnet de på loppis i sverige..det er hådnbrodert inn monogram på alle sammen..VAKRE;)
  klemmer

  SvarSlett
 3. Hei!

  Så koselig du har pyntet! Masse fine detaljer! Selv har jeg kaffe latte på kjøkkenet, vet at det er liksom litt ut nå da, men jeg bare elsker den varme, lune fargen! Passer veldig godt til hvitt! Lykke til med oppussing. Gleder meg til resultatet!

  Klem E.

  SvarSlett
 4. Tusen takk Elisabeth;) kaffe latte er en nydelig farge..har den i stuen tror jeg..litt usikker siden fargevalget var tatt før vi kjøpte huset:)men skal bli spennende å se hvilken farge vi ender opp med..kommer sikkert noen innlegg:)
  klem til deg

  SvarSlett
 5. Hei Annveig!! Takk for sist! Var såå koselig! Så herlig med svibler på kjøkkenet. Det blir liksom ikke jul uten!:)

  Ha en koselig lørdagskveld!

  Klem Nina

  SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig