30. oktober 2010

Besøk av den hvite dame....

HJELP!! 

Vi har fått den hvite dame på besøk..riktig så skummel med store svarte ringer rundt øynene og blod rennende ut av munnen..Langt hvitt hår med stor edderkopp på hodet..Kjolen hennes var gammel og frynsete ,for å ikke snakke om møkkete..Hun bar en rød kappe med hette over kjolen og hadde spor av gammelt blod nederst på kjolen sin..skal si vi ble skremt av synet som møtte oss...eneste måten hun ville forlate huset vårt på var om hun fikk litt grøsser godt..da lovte hun at hennes skumle venner og venninner skulle være snille resten av kvelden når dem kom å banket på...GRØSS OG GRU..skal si det har vært mange skumle monstre på besøk ikveld..Minste jenta har i grunn frydet seg over spenningen for hver gang det har banket på døren ..Kniiiiiiiiiiiiiiirk..har det sagt i døra før man forsiktig har åpnet den og møtt en skokk med spøkelser,hekser og skumle monstre.. ville og spennte i blikket etter om de får grøsser godteri eller ei..


Da kan man vel ikke annet gjøre enn å finne frem den store grøsser bollen og dele ut!!


Ønsker dere en grøsserlig flott aften videre..får håpe dere er like heldig som oss og unnslipper de skumle små skapningene............


klemmer Annveig

2 kommentarer:

  1. Var nok en skummel kveld dette... Og en virkelig skummel hvit dame... Håper jeg slipper å treffe henne på natterstid ;)

    SvarSlett
  2. Hjeeelp!!!! Til og med tante hadde blitt redd nå.;) Var skikkelig skummel da. grøss og gru..

    SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig