29. oktober 2010

"Daffedag"!

 I dag ble ikke dagen helt som planlagt..det var mye som egentlig stod på agendaen..både jobb og trening , men slik ble det altså ikke da minsten fortsatt ikke var kvitt feber og hosten var på vei ned i doskålen;(


Men ikke så galt til at det ikke er godt for noe! Da ble det jo tid til å lese boken om Emma og boken om Petra og for å ikke snakke om Boken om den store Hvalen.......(!!)Men man kan jo få en anelse av kjedsomhet etterhvert så det ble litt boken om Ikea også.selv en 3 åring synes Ikea kan være spennende..ihvertfall når det kommer til barnerommet! (litt små påvirket av sin mor kan du si ja...eh ee..)Deilig har det jo vært å gå rundt og "daffe! i hver vår "daffedress" (ja jeg har faktisk en sånn til KUN innendørsbruk!!) og drikke te og småspise pepperkaker..men det ble da tid til litt andre små sysler i dag også! Stuen min fikk en bitteliten dæsj med Annveig entusiasme i dag..og denne dagen var det min lille lyskrans som stod for tur..vasket og pusset den og fått noen nye telys..Lyskransen henger i en flott rosett i taket..vi har et gammelt strekt tak som har nok sett sine bedre dager og lengter sårt etter å bli pusset opp..men jeg elsker rosetten og har i bunn og grunn satt møblene mine i fokus rundt den;)
NÅ skal jeg fortsette kvelden egentlig like ufornuftig som resten av dagen har vært og bare ha det KOSELIG;) en fin fredag ønsker jeg dere alle..


Klemmer Annveig..

3 kommentarer:

 1. Og god helg tilbake. Du har det bare helt nydelig. Håper den lille vennen blir bedre snart.

  klem <3

  SvarSlett
 2. God formiddag Annveig!

  Håper du våknet opp til en fin dag. Tusen takk for alle herlige kommentarer du har lagt igjen til meg denne uken, kjempekoselig!! :)) Håper uka var bra, tross litt feber og oppkast med lillegull. Håper ho straks føler seg bedre. det er enormt deilig av og til og bare "daffe" rundt i pysjen og ikke gjøre noen ting som helst, som man MÅ gjøre. Bare kose seg. Du har det fint hjemme, og det som er så fint med huset deres er at det har spesielle sjarmerende detaljer, som rosetten i taket og panel på veggen. Panel ønsker jeg meg sånn i neste hjem, det skaper på en helt særegen måte en stemning som ikke murvegger eller gipsplater kan.

  Dere må ha en herlig helg !
  God klem

  SvarSlett
 3. Hei, Nydelig hus du har:) Kom bare tilfeldig over bloggen din og ble IKKE skuffet for det :) Håper du titter innom meg. Klem

  Nå har du en ny følger :)

  SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig