1. november 2010

Gulv uret mitt....

Lenge har jeg lett etter et hvitt Gulv ur..egentlig ønsket jeg meg noe helt enkelt og har vært på mange loppiser og antikk fortetninger men ikke funnet det som sier MEG!!!


Så har det seg slik..at min kjære Svigermor..og ja jeg sier KJÆRE..hun er veldig glad i det Nostalgiske og den romantiske  stilen som meg selv..Hun har fått mer og mer øynene opp for den hvite og romantiske gamle landstilen..Det skal sies at hos min kjære svigermor er det å finne mange gamle skatter..alt fra melkemugger til service ,Dukker og møbler..Så kom dagen hvor min kjære svigermor skulle kjøpe seg en Gustavians hvit skjenk til spisestuen..da antikkforretningen kom hjem med den lå det et flott hvit Gulv ur sammen med skjenken.. svigerfar sa : Jasså - får vi dette på kjøpet?? antikk forhandleren sa..he he..hvis dere vil ha den så må dere gjerne kjøpe den eller så skal jeg kjøre den inn til Moss..De slo til og kjøpte den..så kom det en MMS melding til meg om at ; Hva synes du om denne??  Med en gang elsket jeg den!! jeg skrøt dem opp i skyene hvor flinke dem hadde vært og hvor flott den kom til å bli i spisestuen dems!! Da fikk jeg  til svar : den er din!!


Jeg datt nesten ut av sofaen og fikk det utrolig brått med å komme meg bort til mine svigerforeldre!!

Den er kremhvit med gullmalte utskjæringer.. originalklokken inni er dessverre borte så jeg er nå på leting etter en gammel klokke som kan passe inni og gullmalingen skal jeg matte noe ned ..Jeg synes den er så sjarmerende med den store magen og lange halsen og er en herlig perle i min lille spisestue...

Tusen takk Svigemor og Svigefar...

Klemmer Annveig..

4 kommentarer:

 1. heldige du! Jeg er også på leting etter en moraklokke, de jeg har funnet som jeg liker er enten for dyre eller for langt bort...*prøver å være tålmodig*.

  klem :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  :)
  Nydelig klokke. Så heldig du er!
  Godt med supersnille svigerforeldre.
  Hjertelig velkommen som følger hos meg,
  er ikke så gammel i blogging selv, men det er veldig kjekt!
  Kommer nok innom igjen :)

  SvarSlett
 3. Hei og takk for koselig hilsen hos meg!! For en fantastisk klokke...løkki ju!! Skule gjerne hatt et sånt praktmøbel i hus!!
  klem♥ (følger gjerne deg og)

  SvarSlett
 4. Hei på deg :)
  Takk for hyggelig hilsen...
  Den klokka var knallfin da :) Heldige du! Klokka i ditt liv ;)

  Klem Anette :)

  SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig