25. oktober 2010

Dåpskjolen, en del av stua;)

Det er nok mange som stusser over at jeg har Dåpskjolen til vesla hengende i stuen..men for meg kunne ikke annet vært mer naturlig;) Jeg synes den er vakker å se på og den pynter opp den gamle bestemorshyllen som jeg fant på loppis for et par år tilbake..Jeg elsker å dekorere rundt meg med gamle stoffer og ting jeg har spesiell tilknytning til..Bestemorshyllen har jeg stylet om en rekke ganger og har fortsatt ikke landet helt der jeg vil ha den..men Dåpskjolen henger der og viser seg frem i all sin prakt og gir min lille stue en liten påminnelse om en aldeles vakker og nydelig dag..
Det er ikke store plassen i min lille stue , men Dåpskjolen har fått sin plass.
Vesla`s Dåpslue har også fått sin plass på den gamle hyllen.Dåpskjolen er hvit og svært enkelt ,men nydelig med sitt lyselilla Bånd..

Ønsker dere alle en riktig god kveld..

klemmer Annveig..

1 kommentar:

  1. For en nydelig kjole! Så flott at du har den fremme :o) Trist å gjemme bort en kjole som bare har vært fremme en dag. Så jeg syns du skal la den henge fremme fortsatt. Desverre er kjolen vi brukte til jentene våre en familiekjole, så den er hos min tante...men det har jo sin sjarm det og :o) _Ha en finfin dag! Klemmer

    SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig