17. oktober 2010

Gratulerer med dagen!

Min lille skatt fyller 3 år imorgen , og i den anledningen har helgen gått med til Bursdagsfeiring med 2 dager til ende..Familien er stor og huset er lite ,så det er godt å kunne dele selskapene opp i 2 dager slik at det ikke blir så altfor mange på en gang. Det har vært noen herlige timer med både store og små. Jobben bak trer så godt frem når festen starter og det meste går som det skal. Kakebakingen gikk fint med unntak av dagens sjokoladekake som vi vurderte å gjøre om til en skibakke;) 
Nå skal det sies at gårsdagens Bursdagskake hadde 3 åringen plukket ut selv og er en yoghurtkake jeg ikke har laget før. Denne tok evig lang tid å lage siden jeg ikke var godt nok forberedt på oppskriften ,men den ble da fin til slutt og godt smakte den!


Roser elsker jeg å pynte med..både til Fest og til Hverdag.
Disse gamle Sølvglassene får barna bruke når det er selskap..Fant jeg på loppemarked gjemt godt nederst på en hylle..
Gamle sølvfat og fattigmannsølv elsker jeg å dekorere med..
Denne gode Yoghurt kaka med hvit smørkrem ble en favoritt og var bursdagsbarnets bursdagskake!
Vi Laget et mini koldtbord ,slik at man kunne smøre sine egne snitter;)4 kommentarer:

 1. Vakkert pyntet!!! For en fin kake!!! Kunne du delt oppskriften?? :O)

  SvarSlett
 2. Hei:)

  For en søt og fin blogg du har:) Nydelig!! Og dette vakre innlegget! For en fantastisk kake! Og så vakre bilder du tar:) Ser at du er ny her i blogglandia? Vi vet hvor vanskelig og litt skummelt det var i starten, så vi legger oss til som følger vi! Håper det går bra? Vi blir alltid veldig glad for nye følgere, så hvis du vil følge oss hadde vi blitt veldig glade:)

  Klem fra tvillingene i Gammel stil:)

  SvarSlett
 3. Så utrolig koselig med hyggelig kommentarer!! Ja jeg er helt fersk her og ja det er mye og lære seg..men veldig moro synes jeg;) Jeg skal da ta en tur innom bloggen deres også;)Det er så givende med så mye inspirasjon rundt seg!
  Mette -Mari : Oppskrift skal jeg dele vet u.. Tenkte på det istad da jeg laget innlegget ,men er ikke helt god på redigering av bilder og legge til av tekst på riktig sted osv enda..men jeg skal få det til;)
  klem Annveig

  SvarSlett
 4. Hei og velkommen!!!

  Gratulerer til den lille skatten din i dag :) Min eldste fyller 3 om et par uker, morsom alder :)
  Skulle ønske jeg var bedt i bursdag til dere for der var det mye godt ;) Og den lækkre youghurtkaka :) Venter på oppskrift ;)

  Et lite tips... ikke svar på kommentarene dine inne hos deg selv. Ikke så mange som går tilbake å sjekker :) Sier det for jeg fikk den beskjeden selv ;)
  Blir spennende å se hva du legger ut videre!

  Kommer tilbake hit!

  Ha en finfin uke :)

  Klem Anette :D

  SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig