30. november 2010

Julepynt på Barnerommet.

Jula dukker sakte  med sikkert opp rundt omkring i huset. Barnerommet har nå fått litt Julepynt , men jeg synes det er vanskelig å få til at det harmonerer med alle leker og rosa plastikk ting og tang..Men har gitt det et nytt forsøk i år;) Jentene er glade for uansett hva som dukker opp ,men fast tradisjon er Julestrømpa over senga som muligens inneholder en overraskelse eller to i løpet av adventstiden..


Foto : Annveig


Denne lille snoren er koselig å pynte opp og bytte ut ting med jevne mellomrom..Jentene er flinke til å pynte den med egne tegninger og ting de også har laget;)

På juleverksted i fjor laget jentene sine egne lyslykter av gamle Norgesglass og pyntet de med glansbilder av julemotiv..I år har mor fyllt dem med gamle sandkakeformer.. koselig ikke sant?



I gangen oppe har eldstejenta fått sin egen lille plass til Lekselesing og skrapbooking ,måtte jo litt julepynt her også;)

Foto : Annveig

Gamle Pepperkakerformer minner om Julen og er artig å pynte med rundtomkring i huset..kanskje kommer noen på Juletreet i år også? 

Det er jo ikke nødvendig heller med så mye julepynt  i alle rom..jeg synes det er viktig å fremheve de enkelte fine ting man har..har aldri vært så glad i å overpynte ,men å skape en hyggelig atmosfære og elsker å finne gamle ting som minner om den litt enklere Julefeiringen man hadde før..Hvordan liker du å pynte?;)

klemmer  Annveig

3 kommentarer:

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig