17. november 2010

Vil jo egentlig ha ALT på engang!!

Vi voksne er nok som barna  iblant..vil helst ha alt på engang og kan ikke helt forstå at ting som skulle ha vært gjort helst i går blir gjort imorgen!!

HELDIGVIS så har jeg kommet et skritt nærmere det som kalles voksen(tror jeg da)men jeg har nok en barnslig innstilling når det gjelder å få gjort ting i heimen og alt en skal ha og bør ha og bare  MÅ ha..noen andre som føler det slik? jeg legger ihvertfall ikke skjul på min lidenskap ovenfor interiør,stæsj ,puter,gardiner,alle mulige varianter av kubbelys, blomster og lysestaker,bilderammer..mer mer..

Jeg fikk helt fnatt på jobben her om dagen da en arbeidskollega sa ; " og du med ditt utstillingshjem a døøøø."(sikkelig østfold)..vi satt og snakket om håndkler og hva som er fint å ha på badet og hva som er praktisk..jeg er nok av den natur som liker at det går en rød tråd gjennom det hele og at det spiller fint i sammen når det gjelder fargesammensetinger..MEN jeg har da ikke et utstillingshjem??fysj...min lidenskap ligger jo i å ha det hjemmekoslig..KOSLIG!!!men sant skal sies..er mye på "utstilling" som er koslig,nydelig,inspirerende og varmt..så jeg vet ikke jeg..får vel være opp til hver enkelt hvordan man vil ha det i hjemmet sitt..vi er heldigvis alle forskjellige;)

Når det er sagt..så har jeg hentet litt inspirasjon fra ingen ringere enn Ellos.no . Jeg har sittet i min sykeseng(ja i dag jeg jeg syk..DESVERRE) og hentet litt inspirasjon til Julen..som vi nå alle snakker om og gleder oss til..jeg ser veldig frem imot mine nye kjøkkengardiner som skal sette sitt julepreg på kjøkkenet...


 foto: Ellos.no

foto: Ellos.no

Det er faktisk en smule utrygt å ha feber samtidig sitte i sengen å synes synd på en selv og surfe på nettet..da kan man brått komme over ting man plutselig bare MÅ ha..så jeg så meg mitt snitt å bestille noen gardiner,puter og stoltrekk til spisestuen..stoltrekka mine er hvite så nå har jeg  vært riv ruskende gal og bestilt meg gråstripete stoltrekk..tror det må være feberen som snakker..dog..det blir nok "ille bra" som vi sier det her i østfold;)klemmer Annveig

8 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Hei Annveig, sitter du der i senga du da stakkars. GOD BEDRING SNUPPA ! Skulle gjerne ha holdt deg med selskap. Men det er vel koselig å få en hilsen også :)Ja det er mye som frister, ler :) Hadde jeg bare vært rikere sier jeg ofte. Da skulle jeg ha kjøpt det, og det, og det, og det også..Men det får komme litt etter litt. (vi sparer jo til hus) Jeg husker selv at noen sa at huset mitt så ut som en katalog. Da bodde jeg i Nederland. Jeg ble kjempeskuffa !! Det var jo ikke sånn jeg ville ha det. Jeg ville ha det personlig og hjemmekoselig, som du også sier. Men jeg har også en tendens til å matche alt. Jeg er ikke så flink til å mikse stilarter, farger og materialer. Dessverre..det er jo nettopp det som gjør alt litt mer spennende. Noen er skikkelig flinke til det og den egenskapen misunner jeg. Så det er mye jeg har kvittet meg med etter at flyttet tilbake, for jeg prøver å bli bedre. Mye finner man heller ikke i vanlige butikker, jeg synes markeder er mer spennende. Litt gammelt og rart :) Men det er meg, selv synes jeg at du har det både lunt, varmt og hjemmekoselig. Og man føler at det er et Hjem og ikke bare et hus med vakre saker. Har du forresten malt gangen din ? Den grå ? Jeg trodde ikke ellos kunne ha noe fint, heller ikke at de solgte produkter til hjem. Fine stoltrekk!! Grått er fint det, og spesiellt til hvitt, brunt og varmere toner..

  Kos deg i senga da, og ikke klikk for kjapt, haha
  God klem fra storesøs

  SvarSlett
 3. Skal vi ha et Juleverksted snart ? Du, jeg, Maria, Julie og ungene dine f.eks ?? Jeg tror det hadde blitt kjempekoselig !! :))))

  SvarSlett
 4. kjæreste søteste snilleste deg..svarer deg på siden din jeg*sss* STOR KLEM

  SvarSlett
 5. Tusen takk annveig for koselige hilsner! Og jeg ler meg ihjel av deg..Svimmel du liksom :)

  Hvis du har lyst på litt snø på siden din kan du få hjelp på denne siden :

  http://trinecam.blogg.no/1259100365_designhjelp__sn_p_blo.html

  Håper du lykkes !
  Kle på deg varmt nå da, kooos

  SvarSlett
 6. Heisan

  tusen takk for hyggelig hilsen hos meg.. så kjekt å oppdage nye bloggere...

  Uff stakkars deg da,,som ligger syk..håper det ikke ble for mye nettshopping da...hihihi

  jeg er nok den som blander litt i heimen jeg.. tar det jeg liker og prøve å sette sammen det med mitt preg over det...

  God bedring til deg =))

  Klemmer =))

  SvarSlett
 7. Hellu, skjønner hva du mener. Jeg er heller ikke så tålmodig og vil helst ha alt jeg planlegger oppi hodet mitt asap. Sånn er jo bare ikke livet. Tror vi har godt av å vente litt og å ønske oss ting..

  Du, Ellos,, altså! Den "sjappa" har virkelig tatt seg opp, må inn på sidene deres og sjekke.

  stor klem + stor godbedringklem fra meg :)

  SvarSlett
 8. Jeg er helt enig med deg!
  Hvorfor alltid vente,vente?!?

  Og Ellos har faktisk mye kjekt!
  Både til hus og heim og klær til barna.
  :)
  God helg og god bedring.

  SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig