15. november 2010

Hektisk ,kaos og bursdagstid!!!

Heisann alle vakre bloggsjeler;)
Lenge siden sist..dagene flyr unna og vært lite eller ingen tid til blogging den siste tiden..timene og dagene har gått med til lokale lønnsforhandlinger ,trening ,familietid ,venner ,turnusgodkjenning ,jobb jobb jobb og for å ikke snakke om Bursdagsplanlegging , forberedelser og gjennomføring..
Av og til kan vel hverdagslivet føles som et evig prosjekt..alltid noe som skal avtales, planlegges ,presenteres og avsluttes(!!!)..men godt er det jo at mesteparten av de dagene som man føler at man ikke egentlig husker hva man gjorde før frokost når man nettopp har inntatt lunsjen også er gode og gir deg mye energi..selvom den blir brukt opp til slutt;)
Her har jo eldstejenta endelig blitt 8 år gammel..og bursdagsfeiring er og forblir et stort høydepunkt en gang i året (3 dager til ende og vel så det..) Så var det  Høyhælasko kake som stod for tur denne gangen...hva ho mor ikke begir seg ut på..men moro var det å få til denne kaka også..og eplegrønne cupcakes og skogsbærgele..jada..dessertmenyen skal en ikke klage på!!

Yoghurt kaka var en favoritt sist bursdag for 3 åringen så valgte samme oppskrift men en annen form denne gangen.


Kaka har blitt smurt med vaniljekrem og jordbær i midten og rosa smørkrem med hjerteformet sjokolade på utsiden.
Den høyhælte skoen var toppen av "lykke" for 8 åringen som synes dette var veldig stilig!Den ble laget med rosa marsipan og hvite små hjerteformende dekoreringspynt.Vil du vite oppskriften på kaka så finner du den ved å trykke her. Har brukt 2 porsjon yoghurt kake og kun 1 porsjon smørkrem denne gangen:)
Kaken kan også lages i runde former. 
Cupcakes stod også på ønskelisten..de er lette og lage og tar kun 15 min i ovnen. Blir ikke like høye og  luftige som muffins derfor veldig kjekke å dekorere.


Cupcake er saftig og god og mild i smak. Kun fantasien som stopper for dekorering her. Svært ønskelig fra 8 åringens side med grønne cupcakes . Moro at ikke alt er rosa;)

Ja så ble det mye bursdags"prat" og kakebilder denne gang..:)
Nå skal ho mor ta en velfortjent hvil før en ny dag kommer sprettende imorgen!

klemmer Annveig
2 kommentarer:

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig