5. mai 2011

TRUE LOVE!

Ja..hva skal jeg si? mere symbolsk går det vel ikke ann å bli? må jo helt ærlig innrømme at jeg ikke så den her komme..overrasket ble jeg derfor da mannen kom hjem med denne..Han hadde vært innom blomsterbutikken for å bestille noen blomster til min kommende bursdag til søndag da han så dette nydelige  rosetreet...SMELT!( absolutt ikke meningen  å skryte nå..MEN...) ser så frem til å plante det ute , ta godt vare på det og se det vokse og gro.. akkurat nå skal det få lov til å vokse litt inne først;)..og jeg synes det ble helt utrolig nydelig i spisestuen med de nydelige rosa rosene...at navnet på rosen er TRUE LOVE stemmer helt med hva jeg tenker ved første blikk mot denne også! Ikke rart man blir forelsket ikke sant?;)

Foto : Annveig

Foto: Annveig

Foto: Annveig

Foto : Annveig

Foto: Annveig

Ble et svært så sukkersøtt innlegg dette og ikke så lite rosa og romantisk..men men...Godt man kan ha litt kjærlighet å dele i denne verden og..er det ikke?:)



Klemmer Annveig

6 kommentarer:

  1. Ohhh, så heldig du var vennen. ♥ Rosetreet er alldeles nydelig. ♥ Flinke mannen din, hihi... Sånn vil jeg også ha altså, du vet ikke hvor han har kjøpt den vel ? ;) Så kos å få en slik gave da, og tenk for et fint minne denne vil være i hagen. ♥

    Ha en fin kveld videre, kose deg ! ♥

    Stor klem fra Anette

    SvarSlett
  2. Heldige du som får så
    flotte roser av din kjære!
    Nydelige var de!
    Kos deg med både roser og mann.

    Riktig god helg!
    Klem fra Hilde

    SvarSlett
  3. Nydelige blomster <3 God helg! :)

    SvarSlett
  4. Så helt utrolig koselig - ingenting er koseligere en "True Love" - og jeg tar gjerne et søtt og koselig innlegg - any day!

    Viktig å sette pris på hverandre - og vise det :)

    Nyt en deilig helg!
    Krysser fingrene for solskinn..

    Klem fra Tove

    SvarSlett
  5. Nååh, jeg hadde nettopp skrevet en laaang hilsn til deg her, også klikket hele kommentarfeltet ;)

    Men så fin rosebusk!! Nydelig! Det er mannen sin, vel! Hihi! Han har litt å lære min mann, for å si det sånn... ;) Hehe.
    Kan de rosebuskene være inne hele året, eller må de plantes ut etterhvert? Jeg har virkelig ikke grønne fingre :p hehe.

    Kom til sandefjord, så drar vi til Ulefoss og gården, og videre til drømmen av en butikk der, også shopper vi masse ;) Kanskje finner vi en seng til deg også? ;) Hihi! VI har stor bil! :p

    Ha en fin helg, vennen, og kos deg med den skjønne familien din!

    Klemmer

    SvarSlett
  6. Så fine roser det var:) Ja, et sånt skulle man hatt hele året så det kunne prydet stuen:) Håper du får en super søndag:)

    Maiklemmer fra Myrullpiken<3

    SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig