30. mai 2011

Vår lille "hall"


Etter å ha fjernet "kontoret" under trappen ble det brått mer romslig og åpent! Det skader jo ikke i et lite hus med ikke så altfor mange muligheter .."Hallen" vår er jo egentlig en trappeoppgang..men er på en måte et lite oppholdsrom mellom yttergang og kjøkkenet..her har jeg plassert en Lenestol og et gammelt pyntebord med ei søt lita lampe som gir et dempet lys til den grå fargen på panelet..

Praktisk er lene stolen til å "gjemme" seg litt bort og nyte en god kopp te med et herlig magasin eller til å kle på barna før de skal ut og leke:)

Foto : Annveig


Foto : AnnveigFoto  :AnnveigFoto: Annveig

Nå skal kvelden gå med til bare kos og ren stillhet:)..vært en lang dag!

Klemmer Annveig8 kommentarer:

 1. Så flott.
  Herlig gråfarge på veggene.
  :)

  SvarSlett
 2. Ein nydeleg hall du har! Så fin farge på veggen, som braut litt med det kvite=) Såg koseleg ut i kroken under den fine trappa di!:) Lika stilen din;)
  Og fine gamle tekstiler på soverommet ditt under her, heldig som fekk dei ja:) Eg er enig, likar å ha minst mulig på veggane eg og:)
  Ha ei fiin veke;)
  Klem, Rakel

  SvarSlett
 3. Kjempe koselig hall! Nydelig farge på veggen!! :)

  Ha en fin kveld!
  -Mari

  SvarSlett
 4. Helt nydelig vennen, det er så vakkert hos deg. ♥ Skulle gjerne sittet her og slappet av jeg, hihi... Og en dyktig fotograf er du også. :)

  Ønsker deg en superduper dag, kose deg ! ♥

  Go'klem fra Anette

  SvarSlett
 5. Hei :)
  Nydelig i gangen din, kjenner roen senke seg bare av å se på bildene :)
  Legger meg til som følger, gleder meg til å følge deg videre.
  Ønsker deg en fin dag. :)

  SvarSlett
 6. Hei vennen!

  Long time no see! Nå er det lenge siden jeg har vært innom deg!

  Deilig å ha en sånn liten krok under trappen. Det har jeg planer om å lage også, når vi har fått tettet igjen åpningen mellom trappetrinnene ;)

  Herlige bilder og innlegg fra deg i det siste- nå har jeg endelig hatt litt tid til å titte innom bloggene jeg leser ;) Herlig!

  Håper dere har det bra, vennen!
  Ha en nydelig dag idag, og kos deg masse!

  Klemmer

  SvarSlett
 7. Så koselig! En slik krok skulle jeg gjerne hatt :) Nydelig farge dere har på veggen! Kos deg, og god helg :)

  SvarSlett
 8. Skjønneste Annveig- først og fremst;
  Jaaa, vi må virkelig prøve og treffes i sommer!
  Hadde vært såå koselig!! Hvor i østfold bor dere? Jeg har liksom bare fått med meg at du bor på feil side av fjorden, men ikke hvor ;) Hihi!

  Og før jeg glemmer det; Balletskoene er kjøpt hos froekenanker.dk (?) frøken anker i allefall, og lampen er kjøpt på stabbursbua ;) Jeg kjøpte den for 990 kr med skjerm på stabbursbua, og landstil tok 2400 for nøyaktig samme lampen uten skjerm... ;)

  kremt.. flink og flink.. jeg var veldig flink til å trene før jeg traff Helge (for 5.5 år siden), og merker virkelig på kroppen at det var på tide å begynne igjen nå ;)så jeg prøver! ;) Skal til karibien i januar, og vil føle meg vell i bikini :p hehehe!

  Jeg er helt enig med deg ang mørke vs lyse møbler.. Jeg har malt alle møblene våre her hvite, da vi bor i leilighet, og jeg vil ikke at de mørke møblene skal stjele all lyset mitt. ;) Nå liker jeg riktignok hvite møbler bedre enn mørke, noe Helge ikke er enig i, men hva gjør man ikke for det lyset, da... ;) Hihi!

  Ønsker deg og dine en herlig helg, vennen!
  Kos dere masse!!

  Klemmer i fleng!

  SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig