20. juni 2011

En sommerkveld...

Idag har det vært en ren terapi å få jobbe ute i hagen.Deilig er det å senke skuldrene etter en lang arbeidsdag og bare nyte at sommeren er innom og hilser på. Gresset ropte høyt om å bli klippet i ettermiddag og plantene tørstet etter vann etter en varm og sommerlig formiddag. Jeg elsker blomster ,selv om jeg ikke er så flink med de og de ofte må stå og tørste litt for mye , har jeg bestemt meg for at nå i sommer skal de få ekstra mye oppmerksomhet;)(svært så optimistisk)


Foto: Annveig

Foto :Annveig

Foto:Annveig

Foto:Annveig

Foto:Annveig


Den gamle kjøpmannsdisken som har gjort sitt inne, har fått plassen sin på verandaen i år . Denne skal få lov til å få selskap av mange forskjellige blomster som jeg skal pynte den med.Har startet litt forsiktig for å prøve meg frem og synes det ble riktig så koselig. Praktisk er kjøpmannsdisken også , for den skal passe på puter og pledd , potter og redskaper , og andre nyttige og unyttige tingen som man strengt tatt behøver å ha på en veranda;)


Sommerlig kveldklem fra Annveig

2 kommentarer:

  1. SÅÅÅ mysigt Annveig. Blomster er så härligt ,man blir bare så utrolig glad,det blir så hjemmekoslig med benken du satt ut åsså<3

    klem Siv

    SvarSlett
  2. Så fine bilder :) Kjemepkoselig hage/uteplass :) Ha en fin dag <3

    SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig