16. juni 2011

Den gamle slagbenken er snart ferdig;)

Hei igjen!! 
Nå er det virkelig noen travle dager..har nettopp kommet hjem fra to herlige dager på klassetur med eldstejenta og det har vært en fantastisk opplevelse! 
Men er ikke bare familie og jobb som tar mye av min tid om dagen. Endelig etter 2,5 år på leting har jeg funnet den gamle slagbenken min. En utrolig snill arbeidskollega av meg er på flyttefot og i den anledning skulle hun kvitte seg med sin gamle slagbenk! Jeg ble så glad når jeg så at det var en slik jeg var på utkikk etter..prisen var heller ikke dum , så med litt skrubbing og  vasking og et par strøk med hvitmaling fikk jeg et godt resultat;)  Nå gjenstår det bare å finne det riktige stoffet for å kle om benkplaten så er jeg snart i mål! Deler allikevel noen bilder med dere i kveld ,så kommer endelig resultat siden!:)Foto:AnnveigFoto:AnnveigFoto: Annveig
Synes det er så utrolig deilig at sommeren er her ikke sant?:) Men må si at knotter og mygg egentlig ikke er så velkommen!( det merkes etter en natt i telt )

Sommerlig klem Annveig


4 kommentarer:

 1. Så moro! Hvertfall når du har ventet SÅ lenge.. ;)
  Ser ut som den blir kjempefin!

  Ha en fin kveld!
  -Mari

  SvarSlett
 2. Så fin slagbenk. :)
  Her gjelder ordtaket den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. ;)

  SvarSlett
 3. Åååå!
  Heldig!
  Den var fiiin

  SvarSlett
 4. Jeg fikk jo se den når jeg passet de søte tantebarna mine.:) Den ble jo kjempe fin etter du pusset den opp! :)) Hørte du var på utkikk etter et trekk til slagbenken? Kommer til å bli som NY den! ;) Moro da søster at du endelig fant den! :) klem storesøs :)

  SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig