16. desember 2011

Willow tree - Nativity


For meg er julekrybben like viktig som juletreet. Ikke bare er den vakker å se på ,men den utrolige  historien som ligger bak den ,betyr også veldig mye for meg personlig.
Jeg har ikke  funnet en julekrybbe som har passet inn i hjemmet vårt ,før jeg kom over denne vakre julekrybben til Willow tree.Bildene er lånt fra www.willowtree.info

Willow tree figurene har jeg skrevet om før. Jeg begynte  å samle på de , da jeg fikk min første engel i bryllups gave. Jeg liker også å gi de som gaver selv. De symboliserer mange viktige verdier!
Julekrybben ønsker jeg meg. Krybben i sin helhet koster samlet 5000 norske kroner. Det er mye penger for en julekrybbe. Derfor har jeg ikke hele julekrybben enda ,men skal samle på figurene litt og litt til jeg har den helt samlet;)

Ønsker alle en fin fredag!Nå er det endelig helg!

Klemmer Annveig

3 kommentarer:

 1. HELT NYYYDELIG!!!

  Skjønner godt at du ønsker deg denne.

  Klem

  SvarSlett
 2. Åh, den var skjønn!
  Kjempefin!!

  Tante og onkel har en julekrybbe hos seg som de har hatt i mange år. Figurene er ihvertfall 30 cm høye, og de er kjempeflotte!

  Ha en skjønn førjulstid!
  Klem

  SvarSlett
 3. Fra solrike Nord Holland, ønsker jeg deg og hele familien en varm og innholdsrik Juleferiring. Nyt maten, ta imot klemmene, ta vare på øyeblikkene. God Jul Annveig !

  God klem fra storesøs :)

  SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig