20. november 2011

Pysjfest for 13 niåringer og en flott "Star Cake"

Nå har det gått veldig lang tid siden sist blogginnlegg..men jeg tenker alt til sin tid...Den beste tiden kommer jo nå fremover ,med alt man skal forberede til jul og kose seg med!
Det har vært en ekstra hektisk tid i det siste, derfor så herlig å koble av med en innholdsrik helg hvor man deler gode opplevelser sammen. Det virkelig lader batteriene for en ny uke:)
I helgen har vi hatt pysjamasparty for eldste jenta som har rundet sine 9 år;) Jeg kan faktisk ikke helt tro at hun allerede har blitt så stor jente. Det er stas å ha bursdag og her i huset feires den som den skal når det kun er den ENE dagen i året:)Favorittfargen til eldstejenta er turkis og det var viktig at fargen var på plass i en eller annen form:)
Jeg kjøpte inn ny duk for anledningen på Princess.Voksduken er også praktisk samtidig som den er fin både i farge og form. Den passer også godt inn i interiøret fremover med tanke på jul:)


Bursdagskaken er i denne bursdagen som den forrige laget av Sara-kakebaker-syversen . Kaken ble helt klart en favoritt hos ni åringene som smakte like godt som den ser ut! Tema skulle være "Star cake" siden bursdagsbarnet er veldig glad i å synge og drømmer om å bli en stjerne:)

Ble du litt "fysen" på noe godt nå? :) 
Ønsker deg og dine som titter innom en riktig så god  søndag videre!
Her er jeg i gang med juleforberedelser og litt jul er kommet på plass i huset!

Klemmer Annveig


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig