15. april 2011

Kan vi snart bade mamma?

Interiør er en stor Lidenskap..MEN..jeg må ærlig innrømme..jeg synes naturen og spesielt hvordan den er ved havet, ligger  tett oppunder som nr 2 når det kommer til hva som fanger min oppmerksomhet innenfor interesser;)
Forrige helg dro vi på en fantastisk strand som har navnet Capri like  utenfor Strømstad i Sverige..jeg har aldri vært på denne deilige plassen før og ble forelsket i stedet fra første stund..
Det hjalp jo ekstra mye at gradestokken viste 15 varmegrader denne dagen...vindstille og en herlig blå himmel..Vannet skinte imot oss og lukten av saltvann fikk oss alle sammen til å lengte etter sommeren!

Kan vi snart bade mamma? spurte Vesla om svært så håpefullt..ja vi kan GLEDE oss..for vi går en deilig tid imøte nå..Fra Parkeringsplassen gjennom en liten sti mellom noen store trær  kom vi ned til denne herlige stranda..Sola skinte så forsiktig ned på oss og traff vannet..stille...


Deilig sand..med mange fotspor i..og nydelige slipte skjell og stener å samle på..


En enslig måke sitter og tar en liten pause på en herlig vårdag..Tenk til sommeren vil det være mange glade badeengler hoppende ut i vannet her..Selv om man ikke kan bade riktig enda..så kan man jo kose seg med sand og vann..HERLIG!


Å samle stener som tante skal ha til trappen sin i hagen til sommeren er også en vårlig aktivitet på stranda..Deilige bagetter med egg , ost og kalkunskinke, hadde en veldig snill tante smurt med på turen til stranda:) 


Nå er det mye ute tid og helgen venter med herlige aktiviteter..gleder meg til å ordne ute på verandaen og gjøre den klar til Påsken..
Ønsker dere alle gode en riktig så fiiin Fredag..
NYT DEN!

klemmer Annveig

4 kommentarer:

 1. Hei.

  Har hørt at det er fint på Capri, men har dessverre aldri vært der enda det er rimelig kort vei. Tror det er veldig mye folk der på sommeren.

  Ha en fin helg.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 2. Dette var et nytt sted for meg,
  så helt fantastisk ut der.
  ha en fin kveld videre. :)

  SvarSlett
 3. Da jeg var barn var vi alltid på Capri. Da jeg begynte i første klasse i -76 skulle vi tegne det beste vi visste om. Jeg tegnet da Capri stranden. Det er også fantastisk på fjella på andre siden:)
  Mette

  SvarSlett
 4. Åh for en deilig dag det høres ut som!

  NYT helgen og ha en finfin påske! :)

  Klem fra Tove

  SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig