14. mars 2011

En Engel i våre hjerter

For 4 år siden i dag ble ei lita jente født. Hun fikk navnet Ingrid Adele og var ei søt lita prinsesse. Dramatisk var det at hun kom så tidlig til denne verden , men hun beriket fort våre hjerter. Alle håpet vi og ba om at den lille jenta skulle vinne kampen og klare seg! Dessverre ble det ikke slik. Vårt kjæreste tantebarn forlot oss så altfor tidlig ,så altfor fort, 15 dager gammel. Vi sender våre tanker til  mammaen og pappaen til den vakre lille perlen , og deler denne dagen så kjært i våre hjerter...
Takk for gode kommentarer og inspirerende råd og tips som dere legger igjen på siden min..jeg setter stor pris på det..Kommer sterkere tilbake til bloggingen litt senere denne uken..


Klemmer  fra tante Annveig 


7 kommentarer:

 1. Uff så trist, masse medfølelse. Vet godt hvordan det føles å ha et barn for lite. Sender mange varme tanker til mammaen og pappaen + resten av familien til lille Ingrid.

  SvarSlett
 2. Så ufattelig trist
  det er å miste et barn ♥
  Ingen som ikke har opplevd det selv kan egentlig forstå det.

  Stor klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 3. For et rørende innlegg. Man skal tillate seg tid for refleksjon og ettertanke, tid til å være trist og ikke minst ta vare på hverandre.
  Det å miste et barn er så usigelig trist, tenker på dere alle!

  Ønsker deg gode dager!

  Varm klem fra Tove

  SvarSlett
 4. huff..hjertet vrir seg når jeg leser dette...forferdelig så urettferdig livet kan være!!!!!! Kan man gå videre etter noe slikt??? grusomt - sender mine varmeste tanker!!!!
  toveklem:)

  SvarSlett
 5. det må være det vondeste å oppleve å miste sitt barn.

  Sender varme tanker til dere.

  W

  SvarSlett
 6. Neineinei, nå fikk jeg helt vondt i magen.. Helt tragisk og meningsløst. Min dypeste medfølelse til mor og far, og dere øvrige familie. Jeg har dere i mine tanker! <3

  Klem

  SvarSlett
 7. Hei Annveig!! Så utrolig koselig at du har vært innom bloggen min og lagt deg til som følger:)Du har en veldig fin blogg med mye inspirasjon, så her skal jeg følge med:)

  Det må være så ille å miste sitt eget barn, sender varme tanker til mor og far!!

  Klem Elise:)

  SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig