20. januar 2011

Landlig Idyll i Nabolandet Sverige..

I dag har jeg hatt gleden av å besøke min gode venninne..Hun bor på et  Idyllisk landlig sted i Sverige som gir deg en liten reise tilbake  i tiden når du ankommer .. Man blir møtt av en gammel melkerampe og må kjøre over en liten stenbru som bringer deg trygt over bekken  inn på et herlig gårdstun..
Jeg har tatt noen bilder av hennes herlige og inspirerende hjem og vil i noen innlegg vise noen av Bildene..
Her kommer en liten titt:Jeg ble ønsket velkommen av noen gamle sink bøtter og en nydelig hjertekrans ved inngangspartiet Denne sjarmerende gamle Melkerampen bruker de som Postkassestativ..Om sommeren Pynter de Rampen  med gamle melkespann..

En liten sniktitt på kjøkkenet..Denne veggen har blitt "skrellet" helt ned til de opprinnelige tømmerveggene ..Veggen er så pyntet med et utklipp av alle de 18 forskjellige tapetene som ble funnet lag på lag på veggen i huset fra 1905.


På kjøkkenet er den gamle tømmerveggen en kunst i seg selv og gir et innblikk i hvor mye historie huset har..Vedovnen på Kjøkkenet gir god varme til huset siden det er store og åpne rom..

Jeg sitter igjen med så mange gode minner og herlige inntrykk fra denne dagen at jeg må summe meg litt og nyte Bildemappen før jeg lager et nytt innlegg..Håper dere får like mye glede..Hun har et inspirerende og koselig hjem med MYE historie;)

Klemmer Annveig

4 kommentarer:

 1. åååh! Blir helt "sjuk" jeg, så nyydelig! I neste liv skal jeg def på på et sted som dette (bare det ikke er for langt unna cafeene og interiørbutikkene). God ide med bilder av tapetene. Skjønner godt at du ble inspirert :)

  Ha en flott helg, søta :)

  SvarSlett
 2. Hei Annveig

  Takk for hyggelig hilsen hos meg. Jeg har lagt meg til som følger. Det er bare å sende inn bilder eller ideer til konkurransen.

  Så koselig landsted, skulle gjerne sett litt sommerbilder herfra :-)

  Ha en kjempefin helg!

  Beste hilsen

  Franciska :-)

  SvarSlett
 3. så nydelig den veggen din var! Denne må jeg jo bare følge! Klem fra meg!

  SvarSlett
 4. Blir helt imponert jeg over alle de kreative sjelene som befinner seg der ute,,, så utrolig kult å ramme inn de gamle tapetbitene de fant lag på lag, og sikkert utrolig dekorativt;-)
  Klem Elin

  SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig