14. januar 2011

Kan brukes til mer enn EN ting;)

Jeg er glad i å bruke fantasien..ihvertfall når det kommer til interiør ,stæsj og kosen rundt i heimen..og jeg mener at det man kjøper ikke bare skal brukes til EN ting..men hvis det er muligheter for det ,så ser jeg sjarmen i hva det enn måtte være og bruker det flere ganger i forskjellige settinger;)
Man blir jo også svært inspirert av blogglandia og alt det vakre og artige dere plasserer rundt omkring i hjemmene deres..
Jeg er som sagt tidligere glad i den romantiske landlige hvite stilen..og med hvitt mener jeg masse hvite lys overalt..får egentlig ikke nok av de synes jeg..(og er vel en smule stort forbruk av lys..men men..) Hvite lys synes jeg gir mest lys og passer til alt som  er av interiør:) Mine lys oppbevarer jeg blant annet i en melkekasse fra Villa Collection og pryder den gamle kjøpmannsdisken i spisestua..Praktisk og fint samtidig;) Om sommeren setter jeg blomster i den og den pryder da verandaen..Er jo egentlig bare fantasien som stopper en..har ingen regler på hva man ikke kan og ikke bør gjøre..så lenge det er koselig og passer inn hos meg gjør jeg stort sett som jeg vil;)
En gammel melkekasse fra Villa collection er kjekt å ha masse lys i om vinteren..om sommeren står den ute med noen vakre blomster


Stolputer fungerer veldig bra i sofaen også..ihvertfall en som er til overs;) Pynter opp sofaen som har fått seg et lite nytt løft av et hvitt trekk med fransk trykk på...Min siste lille engel i samlingen som jeg har vist litt tidligere har fått plass på et hvitt stettfat jeg fant på loppis for et år siden..Elsker å pynte fatene med lys ,hjerter og engler..ikke bare kaker;)


Ønsker dere alle sammen en herlig fiiiin Fredag !kos dere masse!

Klemmer Annveig

6 kommentarer:

 1. Hei, elsker ting som er vakre men som også har en praktisk funksjon. God ide' og bruke den til masse forskjellig - da går man jo ikke lei så fort heller :)

  Ha en knæll helg, snuppelupp :)

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte bilder, likte godt den altmuligkassen;-)
  Ha en flott helg, klem Elin

  SvarSlett
 3. Så fint det ble!
  :)
  Jeg har også mine lys til "pynt" i fine kasser.
  -og liker best ting med flere funksjoner.
  God helg!
  :D

  SvarSlett
 4. Hei! Slenger innom og legger igjen en hilsen..søkte på hvite lys og da kom jeg inn på en link til deg:) En nydelig blog du har ,Tar du alle bildene selv?
  Tar nok turen innom igjen!
  Hilsen Elise;)

  SvarSlett
 5. Hei Elise;)Så koselig at du la igjen en hilsen! Svarer deg her jeg siden du ikke har lagt igjen noen link til evt blog eller mailadr;) Jeg tar alle bildene selv..synes det er veldig moro! Hvis det er steder jeg har besøkt og glemt kamerat mitt så har jeg lagt ut linker til bilder..men som regel er alle bildene mine;)
  Klemmer Annveig

  SvarSlett
 6. JA vi er suverene på å finne nye ting å bruke gamle ting på! Og du er super til det!! Stor klem

  SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig