19. august 2011

Riveria Maison - Useriøse?

18 Mars i år var jeg med i en konkurranse hos bloggeren Franchiska Munch Johansen(fotografen)
Svært overrasket og superglad ble jeg derfor da jeg minst forventet det vant en utrolig flott Nichlas wing chair til 6000kr  fra Riveria Maison. Jeg ble helt i ekstase og har vel egentlig aldri vunnet noe så flott før;)
Jeg gikk straks i gang med å planlegge hvor stolen skulle stå , gjorde plass til den og så frem imot å få den i hus. Tiden gikk og stolen dukket ikke opp. Jeg sendte mail til Franchiska som ikke kunne forstå hvorfor ikke stolen hadde dukket opp. Hun videreformidlet dette til Riveria Maison i Molde og de lovte at de skulle sende stolen. 

Foto: Riveria Maison
  
Nå har det seg slik at den stolen har aldri dukket opp. Hadde det vært for at jeg bestillte den og hadde betalt for den og den ikke dukket opp,ville jeg nok vært enda mer skuffet enn jeg er nå. Men det er jo fryktelig synd at Riveria Maison er så useriøse.Ikke tar det seg godt ut for bloggeren som har avtale med de heller og reklamerer med flotte premier. Dette gjør jo at folk legger seg til som følger ,deltar på konkurranser og gleder seg om de vinner.
Dette er ikke kritikk av bloggeren.Hun kan ikke noe for at Riveria Maison ikke følger opp avtalen. Kritikken er heller da rettet mot Riveria Maison som ikke har fulgt opp det de har skrevet og lovt i mailene.Det gir jo et useriøst signal til kjøpere der ute, og jeg synes kanskje at om det er flere bloggere der ute som blir lovt premier og "avtaler " om de forteller om produkter og forskjellige leverandører  bør være forsiktig!
Men jeg skal kjøpe meg en fin kurvstol og ha i gangen eller på soverommet jeg;)Det blir bare da ikke en Niclas Wing Chair fra Riveria Maison.....

God helg til alle følgere og alle som titter innom;) Jeg kommer sterkere tilbake med bloggingen i høst når prosjekt "male huset fra rødt til hvit" er ferdig!
Også velkommen til nye følgere! jeg har tatt en sniktitt innom dere og skal da bruke mer tid hos dere fremover;)

Klemmer Annveig

8 kommentarer:

 1. Uff da, det høres jo skuffende useriøst ut! Fikk du noen forklaring fra Riviera Maison? Det er jo dårlig PR for dem at de ikke følger opp... Lykke til, håper det ordner seg :)

  SvarSlett
 2. Utrolig trist å høre. Jeg husker jo hvor glad du var !
  Helt greit at du skriver om dette. Det er stor konkurranse blant interiørbutikkene...
  Ha en fin helg og så håper jeg du finner deg en deilg stol et annet sted.
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 3. Fant denne infoen på nettet, kanskje derfor?
  Butikken i Molde er inntil videre stengt grunnet sykdom
  by Riviera Maison Molde 26 may 11 Be the first to like this

  Vi leter per tid etter nye drivere til butikken i Molde, og er i dialog med flere aktuelle kandidater. Dette gjelder kun merket Riviera Maison, og influerer ikke SO B!

  SvarSlett
 4. (Alvorlig) sykdom er nok grunnen til at du har vært uheldig. Butikken har vært stengt i noen måneder, la oss X alt og håpe eieren blir frisk igjen. MEN Riviera Maison er jo franchise butikker, dvs ulike eiere som eiger de ulike butikkene.

  SvarSlett
 5. Hei.

  Jeg synes dette er dårlig PR, til tross for sykdom. Det er vel flere som jobber der som kunne tatt tak i dette.

  Kjipt for deg. Håper du finner en minst like fin stol, det fortjener du.

  Ha en fin helg.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 6. Tusen takk for tilbakemeldinger;) litt usikker på om jeg kunne ta opp dette i blogglandia..men hvorfor ikke egentlig!! om det er alvorlig sykdom som har rammet dem , og det er årsaken bak dette, så er det jo trist og håper da at den det måtte gjelde blir frisk igjen. Samtidig så er jeg enig i kommentarene over at da må det kunne gå ann å delegere det videre til noen andre..om ikke gi en beskjed om hvorfor det ikke er mulig å gjennomføre..om det er konkurs..eller andre årsaker!

  Ønsker dere alle en riktig så god helg!!
  STOR KLEM

  SvarSlett
 7. Huffa så kjedelig, skjønner godt at dette er en nedtur for deg! Selvsagt trist med sykdom og håper det går bra for dem! Og for deg - og at stolen dukker opp ved at noen andre griper fatt i det kanskje?!

  Eller at akkurat den rette stol for deg dukker opp som er scoop :)

  Lykke til!

  Kos deg med søndagen!

  Klemmer fra Tove

  SvarSlett
 8. Så utrolig dårlig av dem da :( gleder meg til å lese mer fra deg utover i høst :) klem :)

  SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig