22. februar 2011

Vår farger...


Er du opptatt av Trender?
Egentlig..så er jeg ikke opptatt av det som er TRENDY her og nå..jeg er mer opptatt av å få inspirasjon og henter ut det jeg liker..jeg er veldig glad i den romantiske stilen og har vel vært innom de fleste varianter , men faller stadig tilbake på det hvite , myke og duse...Når det kommer til farger er jeg glad i lyse jordfarger ,enkelte pastellfarger som lys lilla ,lys grønn(mere mot antikk grønt) , himmelblått , grått og rosa..jeg er glad i varme og kalde farger , men liker ikke at de er for mørke..men mest går det i hvitt og lin med romantiske innslag;)


Foto : Annveig

Foto : Annveig
Foto : Annveig


Etter en lang og kald vinter ser jeg frem i mot den lyse milde våren vi går i møtet..Og våren kommer mer og mer på plass inne nå..Lette stoffer..rosa blomster og varme blomstrete pledd er på plass..Men det fyres fortsatt godt i peisen og gradestokken viser 15 kalde ute..Så pelspleddene har fortsatt plass i sofaen;)
Har du kjent vårfølelsen?Hvilke farger minner deg om våren?

Klemmer Annveig

3 kommentarer:

 1. Så koslige bilder:)

  jeg er ikke helt opptatt av trender jeg heller. Men liker å finne min stil med å hente inspirasjon fra interiørblader, blogger osv..:)  W

  SvarSlett
 2. Eg følger ikkje trender eg heller, berre blander saman det eg liker til min eigen salige mix;) Pastellfarger minner meg om vår.
  No for tida er det lys grøn, rosa og lilla og ein dæsj knallgul eg har dilla på:)
  Du tar veldig fine bilder!
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Hei Annveig og TUSEN TAKK for koselig kommentar hos meg!!!

  Er ikke så opptatt av trender jeg heller. Ser jeg noe jeg synes er fint, prøver jeg å få det til å passe sammen med det andre jeg har.

  Ha en fortsatt fin kveld!!!

  Hilsen
  Marianne

  SvarSlett

Hei du;) Så koselig at du vil legge igjen en hilsen hos meg! Det setter jeg utrolig stor pris på! Klemmer Annveig