23. oktober 2011

Prinsessebursdag -glitter og askepottkake :)

Hei igjen! Her har helgen vært full av aktiviteter! Og den siste på planen var prinsessebursdag for husets nylig fylte 4-åring:)14 jenter i hus, som gledet seg og var fulle av forventninger. Nydelig pyntet som herlige små prinsesser. (det skal sies at mor i hus også fant frem prinsessekostyme og spilte rollen :) )
4-åringen har hatt klare ønsker hele veien om hvordan dagen skulle være ,så selve planleggingen og gjennomføringen av barneselskapet har gått veldig fint når man har en så bestemt "rådgiver" .

Foto: Annveig

Foto: Annveig

Foto:Annveig

I gave fra Sara Therese Syversen fikk vi en fantastisk flott gave.Hun hadde laget en nydelig prinsesse kake i askepott tema. Den smakte helt NYDELIG ,med vaniljekrem og sjokoladepudding fyll inni. Jeg har tatt noen detaljbilder av kaken ,for ble helt overveldet av hvor flott og detaljert den var!

Foto: Annveig
 Jeg kunne nok ha lagt ut flere bilder av kaken ,og det blir nok et ikke så altfor lite bilderas fra dagen i dag, men moro har det vært å legge mye jobb bak noe som blir så utrolig verdsatt av små nydelige prinsesser. Det ble tid til ansiktsmaling i en prinsessekrok vi gjorde i stand, bro bro brille og fisking av gaveposer med prinsessestang.

Foto:Annveig

Foto:Annveig
Igår kveld satt jentene mine og jeg og lagde bordkort. Det var en kos aktivitet som vi satt med i flere timer. Jeg har drømt om prinsesser og glitter i natt for å si det sånn:)

Foto: Annveig


Foto: Annveig

I Prinsessekroken pyntet vi med prinsessekjoler, lys, et lite bord med prinsessesmykker , speil og glitterstaver , små prinsessestoler å sitte på mens man ble sminket med glittermaling. Alle fikk litt prinsessegodis mens de ventet på tur:)
Foto: Annveig
 Avslutter dagens blogghilsen med paraply prinsessemuffins;) Jentene har selv pyntet muffinsen som de syntes de skulle være..nydelig! Nå er mor trøtt og gleder seg over en herlig rosa dag og en innholdsrik helg!
Ønsker dere alle store og små som tar en titt innom en riktig så god ny uke!
PS: sjekk ut denne linken- om du er på facebook kan du trykke liker og se alle de fine kakene Sara har laget!
Sara kakebaker Syversen

Klemmer Annveig

18. oktober 2011

Rosa bursdag:)

Hei og hopp! Egentlig skulle jeg feire bloggen og ha en giveway ,slik har det ikke blitt! Men vil jo gjerne dele noe annet med dere i dag da.Bloggens "slagord" er jo DET VAKRE I HVERDAGEN:) og da må jeg bare dele noen vakre øyeblikk fra vår rosa bursdagsfeiring av minste jenta som ble 4 år i dag:) JEG ELSKER ROSER;)og 4 åringen elsker rosa..det er jo en god kombinasjon!










Nå er mammaen i huset passe sliten slik en mamma skal være etter en rosa bursdag:) Gleder meg over vakre små og viktige øyeblikk i hverdagen!Har hatt virkelig noen gode i dag! Håper også du har hatt noen minneverdige stunder?:)

Klemmer Annveig


2. oktober 2011

Bloggtørke og snart 1 års Jubileum for "Det lille rom"


Hei alle bloggvenner!
Lenge siden sist! Tid og overskudd til blogging har det vært svært lite av i sommer og høst siden husprosjektet startet. Det er mye som skal klaffe enkelte dager og jeg kjenner det på kroppen at den berømte "tidsklemma" tar meg igjen i hverdagslivet.

Foto: Annveig

Foto:Annveig


For et år siden den 13 oktober startet jeg full av inspirasjon og iver denne bloggen. Jeg har fulgt mange inspirerende bloggere og fått nye bekjente som inspirerer og gir mye tilbake i en hektisk hverdag.TUSEN TAKK!


Foto:Annveig


Det er godt å "drømme" seg bort i bloggeverden av og til;)Det gir rom for så utrolig mye!Jeg vil i neste innlegg gi noe tilbake til dere som kommer innom og legger igjen så utrolig mange koselige hilsener! Det vil bli loddtrekning om gavene ,så følg med!:)


Klemmer Annveig