30. mai 2011

Vår lille "hall"


Etter å ha fjernet "kontoret" under trappen ble det brått mer romslig og åpent! Det skader jo ikke i et lite hus med ikke så altfor mange muligheter .."Hallen" vår er jo egentlig en trappeoppgang..men er på en måte et lite oppholdsrom mellom yttergang og kjøkkenet..her har jeg plassert en Lenestol og et gammelt pyntebord med ei søt lita lampe som gir et dempet lys til den grå fargen på panelet..

Praktisk er lene stolen til å "gjemme" seg litt bort og nyte en god kopp te med et herlig magasin eller til å kle på barna før de skal ut og leke:)





Foto : Annveig


Foto : Annveig



Foto  :Annveig



Foto: Annveig

Nå skal kvelden gå med til bare kos og ren stillhet:)..vært en lang dag!

Klemmer Annveig



26. mai 2011

Endelig Fredag:) = VASK!


Deilig er det å vite at Fredagen endelig har kommet..i skrivende stund passerer nemlig klokken midnatt og jeg kan ønske fredagen velkommen med svært god samvittighet;)
Planene er klare for helgen og selv om været er meldt til å bli svært dårlig har jeg en god magefølelse på at helgen blir utrolig hyggelig!
Nå som våren og Pollen har gjort sitt store inntog har også vaskeånden meldt sin ankomst(mye bunner i allergi)..nå ser plutselig alt så mye mer støvete ut..( merkelig det der altså)..så vaskefilla blir brukt svært flittig om dagen..synes i grunn jeg aldri får det rent nok..og sånn er det vel..når jeg er glad i hvit og lyst i både farger og tekstiler så kommer fort disse kjente flekkene til syne..HUFF..men men..

Viser noen bilder av min kjære verktøy kasse..altså..fra gammelt av ble vel denne sikkert brukt til å bære melkeflasker i eller godt brukt verktøy..men hos meg får den lov til å romme små pletter - hvite gamle kjøkken håndkler,hyssinger , hamptråd og LYS;)



Foto : Annveig
Foto:  Annveig

Ønsker alle bloggere og besøkende som tar en tur innom en riktig så god helg! Nyt den noe pollenfrie tilværelsen nå som regnet trommer ned;)

Klemmer Annveig

20. mai 2011

Gamle tekstiler - Soverom


Jeg har en snill og søt kollega som en dag kom inn på kontoret mitt og fortalte at hun hadde noe hun trudde jeg ville like godt..riktig nok så traff hun BLINK! hun kom med to nydelige overtrekklaken og to vakre gamle hvite pute trekk med monogram brodert inn i hvitt . Jeg ga meg jo helt over..hvordan kunne hun gi fra seg noe så vakkert?:) Men det skulle jeg få..Putetrekkene ble strøket og lagt i sofaen  i stuen  og det ene overtrekklakenet fant sin plass på soverommet..
På soverommet går det i hvitt og lyseblått..det er svalt og rolig og minst mulig ting på veggene..

Hvordan liker du å ha det på soverommet?;)


Foto: Annveig



Foto: Annveig



Foto: Annveig



Foto::Annveig


Amor Vincit Omnia- Kjærligheten overvinner alt :)

FIIIN Fredag!

Klemmer Annveig



15. mai 2011

17.mai - roser og en herlig sommer dag!!

Nå som alle er litt superstressa, har masse å forberede til 17.mai , gjøre alle innkjøp,stryke,vaske og pynte , fant jeg like godt ut at jeg ville sette meg ned med en god kopp kaffe , magasinet BoligDrøm og blogge litt;)
Med et lite tilbakeblikk på en herlig sommerdag vi feiret min fødselsdag 8.mai, kommer det et aldeles ikke så lite bilderas.. ROSER er tingen om dagen..jeg elsker roser og drømmer om en rosehage..så dekoren denne dagen gikk mye i rosemotiv og roser!
Hver fredag går et herlig program på SVT1 som heter TrägårdsFredag kl.21.30.Et inspirerende program for oss som har en gammel hage med mange muligheter men ikke så altfor mange kunnskaper om hvordan vi skal ta best mulig vare på den! Jeg anbefaler dere å ta en titt på dette programmet..både for de med og uten grønne fingre;)


Foto: Annveig



Foto: Annveig



Foto: Annveig



Foto: Annveig



Foto: Annveig



Foto : Annveig



Foto : Annveig


Håper inderlig at værgudene ombestemmer seg og tar med seg regnet der det trengs og gir oss sol og varme kommende uke..akkuratt nå er det ingenting som tyder på at sola skal komme og skinne litt!

God Søndag til alle som kommer innom:)

klemmer Annveig

11. mai 2011

Festbord - dekorasjon - inspirasjon..


Nå om dagen er det duket for fest..mange steder ,familier, store og små bidrar til å få til flotte fester , dekorere, forberede , ha det hyggelig og kose seg sammen!
Konfirmasjoner , bryllup , dåp , 17.mai , russetid og andre festlige lag kommer på rad og rekke:)
Jeg elsker å stelle  i stand til fest..all planleggingen , sette det ut  i masse arbeid og se et koselig resultat hvor alle du setter pris på og er glad i koser seg i omgivelsene en har skapt rundt dem er så herlig!!
Alt fra invitasjoner , festmat , dekor , blomster , skal det være enkelt?romantisk? morsomt? stort sted?lite sted? hvor mange?hvordan skal man sitte?duker,servietter,service osv osv osv..ALT rundt en fest fra musikk  til mat krever jo nøye planlegging..og inspirasjonen henter jeg ofte fra naturen..jeg elsker å ta naturen inn i dekoren..enkelt men romantisk liker jeg som oftest å ha det når jeg pynter..men jeg er ikke fremmed for å overdrive litt også..med masse stearinlys bloster og nydelige servietter;)
En fest tatt på sparket så lenge man har de beste rundt seg er ikke å forakte det heller;)..å kunne være sammen med de man setter pris på er jo det viktigste? TID er vel det som vi setter mest pris på..ikke sant?:)














I bryllupet vårt for snart 3 år siden valgte vi det enkelt , men romantisk med nostalgisk inspirasjon hvor det skulle gå i hvitt ,sølv ,gammelrosa og grønt. De små blåbærlyng bukettene med grov hamptråd tvinnet rundt  skapte nettopp den enkle men varme atmosfæren mot det hvite;)
Vi valgte forskjellige typer stettglass og gammelt sølvtøy som jeg synes utfylte det  bilde vi prøvde å skape en illusjon av, hvordan det kunne være på gammelt vis...
Det var mye jobb bak og jeg fikk god hjelp av  mine to søstre som selv har den samme lidenskapen jeg har..nemlig interiør :)

Alle bilder i dette innlegget er tatt av vår bryllups fotograf modern country .
Anbefaler å ta en tur innom hennes blog også..hun er bare helt fantastisk flink!!


Ønsker dere alle en herlig sommerkveld..her rusker vinden litt ute og regnet har falt litt lett i kveld..men før i dag har det jo bare vært en smak av SOMMER!

Klemmer Annveig,

5. mai 2011

TRUE LOVE!

Ja..hva skal jeg si? mere symbolsk går det vel ikke ann å bli? må jo helt ærlig innrømme at jeg ikke så den her komme..overrasket ble jeg derfor da mannen kom hjem med denne..Han hadde vært innom blomsterbutikken for å bestille noen blomster til min kommende bursdag til søndag da han så dette nydelige  rosetreet...SMELT!( absolutt ikke meningen  å skryte nå..MEN...) ser så frem til å plante det ute , ta godt vare på det og se det vokse og gro.. akkurat nå skal det få lov til å vokse litt inne først;)..og jeg synes det ble helt utrolig nydelig i spisestuen med de nydelige rosa rosene...at navnet på rosen er TRUE LOVE stemmer helt med hva jeg tenker ved første blikk mot denne også! Ikke rart man blir forelsket ikke sant?;)

Foto : Annveig

Foto: Annveig

Foto: Annveig

Foto : Annveig

Foto: Annveig

Ble et svært så sukkersøtt innlegg dette og ikke så lite rosa og romantisk..men men...Godt man kan ha litt kjærlighet å dele i denne verden og..er det ikke?:)



Klemmer Annveig